Websites

Websites

Wilt u het succes van uw bedrijf vergroten? Dat kan door potentiële klanten te informeren en tot actie te laten overgaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites op de meest efficiënte wijze tegen zo laag mogelijke kosten dankzij ons CMS met talloze functies.

Wij kunnen in een redelijk tempo professionele en geavanceerde websites opleveren.

De websites die wij maken zijn responsief dat houdt in dat het geschikt is voor zowel desktop, mobiel en tablet.

De websites die wij leveren zijn ook voorzien van een SSL certificaat.

effectieve-websites-tegen-zo-laag-mogelijke-kosten
google-analytics-inzichten-conversies-optimaliseren

Onze werkwijze

  1. Bespreking: wij luisteren naar uw wensen en behoeften voor uw onderneming. We denken na over een gepaste communicatiemix om de doelstellingen te bereiken.
  2. Conceptfase: door middel van een wireframe (visueel website concept) schetsen wij een beeld van uw website. Deze wireframe kunnen wij op elk moment aanpassen naar uw wensen.
  3. Ontwikkeling: wanneer we het concept hebben afgerond gaan we over naar ontwikkeling. Deze ontwikkeling doen we – dankzij onze snelle CMS – op de meest efficiënte en effectieve wijze.
  4. Nazorg en conversie: om de website goed te laten draaien evalueren wij de website elke maand. Dankzij ons dashboard met statistieken kunnen wij de prestaties inzien.

Wij kunnen u meer bieden dan alleen een website

Een website is een visitekaartje voor uw bedrijf. Voor een potentiële klant is het belangrijk om actie te kunnen ondernemen op de omgeving.

Door middel van een Call-To-Action (CTA) button kan er onmiddelijk actie worden opgeroepen.

Als u graag een website wil met een aansprekende vormgeving en meer klanten wilt ontvangen. Raden wij u aan om het pakket compleet te maken met een Google Ads campagne, om direct bovenaan te staan in in de Google Zoekmachine.

zoekmachineadverteren-westraongediertebestrijding

Door het efficiënt inzetten van Google Ads helpen wij u bovenaan te komen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Herman, ik ben 20 jaar oud en heb veel ervaring op het gebied van ICT en marketing. Ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn vooropleiding is applicatie- en mediaontwikkelaar aan het Alfa-College.

Ik wil meer informatie over een website om het succes van mijn bedrijf te vergroten

Indien u het formulier invult, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Eerlijke prijzen
  • Snelle levering
  • Maatwerk websites
  • Nazorg & Conversie
  • Snel contact